Lightyliving

Live now when you are alive

Tisdag och regn

Ja, det behövs sannerligen lite regn. Skuren varade dock bara en halvtimme och nu så har det torkat upp igen. Får vattna grönsakerna ikväll igen.

Jag har varit lite trött och inte orkat blogga varje dag men så brukar det bli den här tidenpå året. Känns fantastiskt att få uppleva allt det mäktiga i naturen. Från att ha varit alldeles gråbrunt så är nu en skir grönska och blommor som kikar fram. Vackert vackert!

På fredag ska vi fira Älsklingens äldste som tar examen. Ska bli skoj att se studenternas glada miner när de strömmar ur i friheten. Hoppas de har något vettigt att göra sen. Inte så självklart längre.

Min yngste son har härjat med AF och det är ett himla ståhej med att få tag i människor. Bara en massa telefonsvarare och sen när han äntligen får tag på någon så är det ”fel” person och han ombeds ringa ett annat nummer. Är det konstigt att de tappar sugen då??? Han fick tips om en som jobbar med marknadutbildningar och den personen skulle fixa praktik men då blev det fart på AF och sonen skulle absolut komma på ett möte!?!? Sagt och gjort. Han infann sig men sen då?? Samma visa igen. Oanträffbara människor och ansökningstider till utbildningar hinner gå ut. Fy faen på ren svenska säger jag! De är väl rädda om sin statistik och vill ha ”strecken” i sina tabeller för att visa hur duktiga de är!

Annars går livet sin gilla gång och jag försöker hålla mig någorlunda med näsan över vattenytan när alla stormar häver vågor.  Inte lätt att inte kunna påverka och hjälpa till.

juni 8, 2010 - Posted by | Barn, Familj, Hälsa, odla i trädgården, Skönhet och Hälsa, sommar, stress, Stroke, trötthet |

1 kommentar »

  1. Att vara ung och jobbsökande är baske mig tufft! Sonen var från och till väldigt irriterade över märkligea besked och andra konstigheter. Nu har han tack och lov jobb men då var det inte kul.

    Hoppas ni får ett fint studentfirande 🙂

    Kommentar av Znogge | juni 8, 2010 | Svara


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: