Lightyliving

Live now when you are alive

Måndag i Påskveckan!

Sovit gott och vaknade utvilad! Läste om de hemska bombdåden i Moskva, fruktansvärt när oskyldiga människor utsätts för sånt här, man kan inte skydda sig.

Idag jobbar jag eftermiddag och ute är det ösregn. Förhoppningsvis försvinner nu de sista decimetrarna snö på gräsmattan. Såg att pärlhyacinterna börjar titta upp inne vid väggrabatten! Och de lökar jag satt under äppelträdet. Ska lägga dit nåt slags när för snart kommer väl rådjuren och ska smaska i sig det??

Ringde Älsklingen i morse för han fyller 47 år idag! Han lät lite seg efter gårdagens roliga upplevelse, se sitt älskade Liverpool spela live på hemma-arenana Anfield. Dagen till ära så vann ju laget med 3- 0 vilket inte gjorde det hela sämre!! Så grattis i dubbel bemärkelse!

Kattan smyger i fönstren o gnyr för det är sån skitväder som hon ”sa” hihi. Näe, det är inget väder för en mysig katt ute nu men fåglarna struntar i vädret, de kvittrar så man nästan får tinnitus när man går ut. 🙂 De har fullt upp  med friande och hitta ett ställe att bygga och lägga sina ägg.

Jag får vänta med friande till onsdag då Älsklingen kommer hem över Påsken. Ungdomarna kommer också och vi får huset full. Härligt! Var ett tag sen nu de var här.

Hoppas alla får en bra måndag och var rädda om er!! kram**

Så här blommade krokusen förra året i april :))

mars 29, 2010 - Posted by | Blommor, cats, energy, Hälsa, Skönhet och Hälsa, Stroke, trädgård blommor, våren | ,

2 kommentarer »

 1. Våren är verkligen sen i år. Förra året blommade krokusen redan i februari hos oss! Men den som väntar på något gott…

  Kram!

  Kommentar av Znogge | mars 29, 2010 | Svara

 2. Hej och tack för hälsningen i bloggen.=)

  Jasså din kisse har tagit en fågel. Ja, så går det tyvärr ibland. Det är ju ett naturligt beteende. Måste berätta en sak ang det. Ena katten tog en fågel förra sommaren, släpade in den stackarn genom vår balkongdörr. La de på golvet. Andra katten kom och fick syn på fågeln. Jag som ville få tag på fågeln och släppa ut den blev förvånad över hur den katten går fram till fågeln och luktar, går sen vidare ut genom balkongdörren inte ett dugg intresserat…. Mina katter är ju innekatter med tillgång till inhängnad uteplats och vet helt enkelt inte hur man gör som ”riktigt utekatt”.;) Tack, tack så fågeln som fick släppas ut och flyga vidare till min stora glädje.

  Ha en fin dag!

  Kommentar av johansmamma | mars 29, 2010 | Svara


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: