Lightyliving

Live now when you are alive

Torsdag och lungröntgen

Gårdagens förskräckelse när Anja Pärsson föll i backen har börjat avta nu och utbytts mot glädje att hon överhuvudtaget överlevde..vilken tur!! Kära nån, jag hade sån spänningskramp innan hon skulle åka och det kändes så otäckt nervöst som det aldrig gjort förut. Och så händer det! Förhoppningsvis så kan hon röra på sig idag när allt har svullnat till i blånader på kroppen.

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/vintersport/os2010/article6627988.ab

Undrar hur de som skojade innan om att hon skulle ramla känner sig. Förhoppningsvis skäms de om de har nån hut i kroppen. Såg att LarsLindström var väldigt ledsen i sin blogg på Expressen i alla fall för att han skrivit något om det innan i Facebook.

Idag ska jag kontrollröntga mina lungor efter lunginflammationen under Nyårshelgen. Hoppas att det inte visar några kvarvarande resten nu utan att allt är bra. Den röntgen är ju enkel och det som är jobbigast är att det brukar vara så kallt att lägga emot bröstkorgen där den ska vara.
På lunchen idag ska vi äta tillsammans på jobbet och vi har beställt olika mat från en pizzeria som kör ut. Lite trevligt faktiskt. Jag har beställt en kebabrulle. Jammi! Men får säkert ta med halva hem för en hel orkar jag då rakt inte äta upp på en gång.

http://onlinepizza.se/Karlskoga/

Gääsp! Är faktiskt jättesömnig och hade förskräckligt svårt att somna i natt.  Har kommit in i varannannattssömn verkar det som. Jobbigt! Men men, det ska gå, är ju i alla fall torsdag och snart helg igen. Dagarna bara rinner iväg och snart är det slut på februari. Igår var det just vid halv 6 på em och det är härligt! 🙂

Ha en fin torsdag och må snön ge tusan i att falla ner nu! ;-D

februari 18, 2010 - Posted by | beräkningar, extrem sports, idrottsskador, Skönhet och Hälsa, Stroke, trötthet, winter | ,

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: