Lightyliving

Live now when you are alive

Måndag igen

Fick min bil lagad och blev 5 099 kronor fattigare. Men kom iväg på studentfirande precis i tid. Det var verkligen ett tjoande och sjungande där. En otrolig massa kortegevagnar med en massa roliga banderoller på sidorna. Vädret höll sig tills de kört ett varv genom staden men sen öppnade sig regnportarna. Ojoj vad det regnade men då var det roligaste avklarat i alla fall. Skönt!  När jag åkte hem senare regnade det så gott som hela vägen. det var skönt att komma hem igen och krypa upp i soffan med lite småplock och ett glas rött. Sov som en gris hela natten och lördagen softade jag mest. Var i och för sig på stan och hittade en fin jeanskjol i turkosblått som satt bra. Ett par svarta pants fick också slinka med. Så manär förberedd om nu sommaren ska bli av den kalla sorten. Verkar lite så faktiskt. Men men... det är som det är med det. Inget man kan påverka direkt.

Söndagen blev ganska skön med lite varmare väder och en och annan solglimt så sonen passade på att klippa framsidan där gräset blivit glesare men långt. På baksidan är det så tjockt så det var alldeles för blött. Får vänta till det blir lite torrare. Hälsade även på  min älskade lille Noa. Hd ehonom i famnen så jag nästan blev lam i armen… men vad gör väl en lam arm när man får hålla i en så underbar Märkvärdighet!!? *hihi*  Han växer och har blvit allt mer med med blicken och lyssnar när man sjunger och verkar må som en prins. Bara när han hör mamma som det gnys lite… mat mat mat… *hehe*  Sonen har fixat till fint i förrådet med mera hyllor för att kunna hålla ordning på alla grejor. Jättepraktiskt med ordning och reda när man har så mycket på så liten yta.

På sändagnatten blev det nån sorts stormvirvel här för det dånade till och en blomma på trappen for ner. Och en spade ramlade mot väggen. Trodde det var träden som ramlade som det small. Men som tur var så gick det över snabbt. Märkligt var det i alla fall.

Kissarna är lite ute men gillar inte det våta överallt. Shirley går snällt i band och visar lite tecken fortfarande på att bli rädd för ljud som är plötsliga. Tar nog tid att bli den tuffa kissen igen efter en sån pärs hon gått igenom. Nu är även pc-kuren slut och det är skönt. Alltid jobbigt med att passa så man inte glömmer. 

På torsdag komemr Älsklingen hem och har med sig äldste sonens kompis från Göteborg. Så huset blir fullt i helgen. Men detär kul och hoppas på att vi kan få sitta ute lite och käka och grilla. Vår altan har ju inget tak så vi är ju beroende av vädret.

Jahapp…det var det. I morron ska jag till tandläkaren för en koll. Ska bli av i alla fall nu. Lika bra att få det gjort innan semestern. Har ju råkat ut för tandvärk tyvärr några semesterar förut och detär inte kul!!

Ha det så bra och må så gott! Värm er  med kärleksfulla tankar i rusket!

*kraam**

http://www.slide.com/r/bfO-yj1L5j_kLbFxzAFz0XpualXD7H0c?map=2&cy=wp

[

]
P

juni 15, 2009 - Posted by | cats, children, Familj, garden, planering, Simple life, Skönhet och Hälsa, Skojsigt, stress, Stroke, trötthet |

1 kommentar »

  1. Det har verkligen blåst rejält! Hos oss ligger det grenar och kvistar här och var och det var inte många soptunnor som stod upp! Hoppas det blir lite behagligare inför midsommar!

    Kram!

    Kommentar av Znogge | juni 15, 2009 | Svara


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: