Lightyliving

Live now when you are alive

Kissen allt piggare och jag är astrött

Har tagit ut sin rätt med alla turbulenta känslor. Sov i två timmar på soffan med SHirley tätt intill och är ändå trött. Men så är det … både lycka och oro blir jobbigt i för stor mängd.

Skönt i alla fall att det verkar gå åt rätt håll med den lilla kissen.

Min son ringde om lille Noa att han varit på BVC och de hade frågat om hans gulhet. De flesta blir ju gula några veckor efter födseln men de tyckte han var lite väl grön på ögonvitorna. Men för övrigt pigg och äter bra. De fick ta ett prov som visade lite i överkant men inte så högt att han behövde sola. Men så sa läkare att ” du kan ju låta bli att amma i 4 dar så ser vi om det ändrar sig”?????  Vadå sluta amma bara så där??? Hon skulle alltså ge mjölkersättning och sen pumpa ur bröstmjölken när nu äntligen amningen funkar jättebra och han ökat i vikt som  han ska???  Har då aldrig hört det förut at tman ska sluta amma??? det är väl inget man slutar och börjar med hur som helst. Och barnet mår ju bra?? och värdena var ju inte alarmerande. Ibland kan de verkligen förskräcka nyblivna föräldrar som egentligen behöver lugnande råd.

Som tur är hade min son magkänsla att han skulle höra sig för med fler om det hela. Ingen hade hört talas om att man skulle sluta amma…. men attman kan ställa barnet i solen innanför fönster eller ute och sola händerna en kvart.  Så i morron ska han ring aoch säga att de inte tänker hållaupp med amningen och lilla  mamman blev ju så klart ledsen och upprörd av att nån säger så här.  de ska i alla fall kolla om värdet på fredag och se att det går åt rätt håll.

Nu ska jag ta mig mot sovrummet och försöka att sova. Kanske bli svårt efter eftermiddagens long nap.  *hehe*

Må så gott och ha det bäst!

*kram*

SHirleymed tratten

bättre och bättre dag för dag…..tralllalaa  mjau

juni 8, 2009 - Posted by | Uncategorized

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: