Lightyliving

Live now when you are alive

Måndag med försommarvärme

Ja, verkligen jätteskönt!  I helgen har jag planterat orange och vinröda/gula penseér och lite murgröna. Blev fint! Rensat bort mera skräp som blåst ner från grannens alla träd.  Flyttat ut trädgårdsmöblerna till altanen på baksidan.  Älsklingen har grejat på taket. Tränat och promenerat och lite yoga såklart.  Hälsatpå son med fortfarande gravid fru… hade med lite plantor av penningblad som han har som marktäckare i en häck så kväver den kirskålen litegrann. 

Njutit av att det är så skönt ute. Kissarna är alldeles slut av allt springande ut och in bara för att de kan. *hehe*  de sover middag för de ska orka med.

Har masserat och lärt ut yoga idag på jobbet och i morgon ska jag och kollegan få brev på posten där vi får reda på om våra tjänster blir som de är eller om det är andra idéer. denna himla väntan och hemlighetsfullhet. Fattar inte vad det ska vara bra för? Inte mår man speciellt bra av det. Några kollegor har fått negativa besked och några bra. Ingen vidare stämning på en arbetsplats som snart går i graven. Jahapp..så var det med det. Men vem mår bra idag ute på arbetsmarknaden? Det kan ju i princip drabbar den ”säkraste” Finns inte pengar så finns de inte… eller i alla fall inte där de borde vara.

Min yngste son har fortfarande inte fått tag i nån praktikplats och nån kurs får han inte heller gå när han är under 25.  Lite låst läge och lätt att verkligen tappa sugen för de unga som ska börja sitt arbetsliv.  Verkar bekymmersamt när de inte ens har plats för de som de får betalt för att ha.

Hoppas ni haft en skön helg och kunnat njuta av det fina. Det går ju så väldans fort nu med det gröna. Björkarnas musöron blir stora råttöron på en gång.  Många som har allergi får nästan en chock nu när det slår till så fort.

Såg att gräsmattan på baksidan redan är redo för första klippningen. Så något bekymmer med att få motion verkar inte finnas på kartan här. 🙂

Må så gott!

*kraam*

april 27, 2009 - Posted by | Barn, beräkningar, berner sennen, Blommor, children, Skönhet och Hälsa, Stroke, trötthet, våren, yoga må bra

1 kommentar »

  1. Sonen här har heller inte hittat något och nog är det både deppigt och tröstlöst…

    Men våren är i alla fall härlig just nu så den får vi njuta av 🙂

    Kram!

    Kommentar av Znogge | april 27, 2009 | Svara


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: