Lightyliving

Live now when you are alive

Äntligen fredag och solsken!

HAr gjort min yoga och ätit min frukost, varit ute i trädgården och lyssnat på fågelsången i skogskanten på baksidan. Ljuvligt! Nu börjar solen komma dit när den går upp…. det är det som är skönt med baksidealtanen.. man kan sitta där och äta frukost i morgonsolen jättetidigt!

Idag har jag inga måsten varken hit eller dit. Ska bli en skön helg har det utlovats och det ser jag fram emot. Jobbar förmiddag och masserar sen hem!!

Igår när jag skjutsade mamma dit hon köpt sin vädringsstång så fick de se att det bara var att trycka till hårt på nåt ställe… inte så lätt för henne när hon skulle göra det. Vi hade ju erbjudit oss att åka till henne men nej det behövdes då rakt inte…. kan själv  *hehe*  Jaja… vad gör väl en åktur extra….. men så på hemvägen kom vi på att vi skulle besöka nyöppnade Ö&B. Dock var det så mycket folk och trångt att vi struntade i det. Det får bli en annan gång. Verkar som den parkeringen till det nya köpcentrat är väldigt underdimensionerad.   Sen ligger Musikpalatset på andra sidan vägen med en ganska stor parkering så det gäller att de inte har evenemang när det är öppet för då lär int e de som ska lyssna på musik  ha nånstans att ställa bilen.

Hmm..ja kära nån.  VIlken röra…. och sen har det varit väldiga debatter omkring den gamla skolan Katrinedal som ligger omkring 500 meter därifrån. Kommunen vill riva den men föräldrarna i centrum vill ha en skola nära där de bor…men placeringen tycker jag nu blivit helt olämplig för mindre barn…. trafik precis runt omkring… vore bättre de byggde en ny skola lite mer på ett lugnare ställe och inte där bland alla avgaser.

http://www.karlskoga.se/forskolaochutbildning/grundskola/kommunalaskolor/katrinedalsskolan46.4.9c44b60117ca024bf680002453.html

Nu ska jag dra till jobbet och sen avnjuta en helg med förhoppningsvis många sköna stunder! Må så gott allesammans och ta hand om er!

*kraam*

april 24, 2009 - Posted by | 1 yoga |

4 kommentarer »

 1. God morgon! 🙂
  Tittar in för att önska dej en fin helg i solen!!!
  kram!

  Kommentar av Tussen | april 24, 2009 | Svara

 2. Skönt att vakna till fågelkvitter!
  Det är en ljuvlig dag idag!
  Kramis

  Kommentar av Filuran | april 24, 2009 | Svara

 3. Önskar dig en härlig och solig helg!

  Kommentar av Znogge | april 25, 2009 | Svara

 4. Kikade in och lämnade en liten hälsning.

  Kommentar av Eva | april 26, 2009 | Svara


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: