Lightyliving

Live now when you are alive

onsdag med skorstenskoll

Ja, det är dags för kontrollen av eldstäder här i huset. Det är lika nervigt som att besikta bilen eller gå till tandläkaren.  Är det några hål? Något som behöver åtgärdas akut?  Vi har förvisso inte märkt några brister trots att det är en gammal panna som sjunger på sista versen men gamla saker är gamla saker. Men inte nu!!! Så känns det ju alltid när man börjar inse vilka kostnader det kan springa i väg med. Tror fasen det vore bättre att gå till tandläkaren. Eller?

Hur somhelst, jobbar eftermiddag och har yogagrupper. Stannade hemma från klassiska yogan och gjorde mjukrörelser och idag känns det riktigt bra. Får vara försiktig med mina sacrum-leder för de är sköra. Får lätt låsningar och tryck på nervrötterna i ländryggen. Isch…inte kul! det vet alla som haft ischias.

Lyssnar med ett öra på Svt som pratar om bloggarnas roll och lite intressant att det börjar finnas bloggar som uppskattas av s k ”riktiga” kulturarbetare. De pratade  t ex om bloggen BOKHORA/ som skriver om diverse litteratur på ett bra sätt. Kul! Tjejerna ser coola ut också på presentationsbilderna.  Att recensera kräver både tid och uthållighet.  Jag läser hellre utan det. 🙂

 Förut var det dispyt mellan två fettförespråkare som hade helt olika uppfattning om animaliska fetter och vegetabiliska.  Intressant. För att den ena menade på att det är bra med de animaliska för att vi ätit det från begynnelsen och överlevt medan den andra sa att vi lever längre nu för att vi äter mera vegetabiliska. Ja jisses. Helt olika skolor. Men tror att ordet LAGOM är på sin plats även här. Vi behöver lite av allt möjligt, det är bara de onaturliga tillsatserna som är skadliga för kroppen inte vet vad det är och blir förvirrad över vad den ska göra med skräpet…?? Och om man kollar på länken nedan så har vi ju blivit allt fetare trots alla lighprodukter och brödsponsringar enligt Socialstyrelsen.

http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=22620&a=1484538&lid=puff_1484542&lpos=lasmer

Nu ska jag hänga upp mina nytvättade badrumsmattor. Tyvärr har det mulnat på lite här..trodde på att det skulle bli soligt och hänga ut dom men det är för kallt.

Önskar er en skön onsdag och må så gott!  *kraam*

mars 18, 2009 - Posted by | 1 yoga, alternativ, back pain, energy, inspiration, Skönhet och Hälsa, stress, Stroke, stroke trötthet värk, tänkvärt, våren, vikt, yoga må bra | , , ,

4 kommentarer »

 1. *fnitter* Det där med badrumsmattorna påminner mig om hur min kubanske makes pappas farbrors fru (hänger du med?! 😉 )tvättade mattor deras första vinter i New York.
  Hon hängde ut mattorna mitt i vintern & tyckte att dom torkade så oerhört fort, la glatt in dom på golven & blev mäkta förvånad när dom började smälta efter att ha varit djupfrysta… 😉

  Kommentar av ninnibeth | mars 18, 2009 | Svara

 2. *skratt* ja jisses…va tokigt! Mmh…får se om solen tar sig fram i dimmolnen. 🙂

  Kommentar av moniqas | mars 18, 2009 | Svara

 3. Hoppas kontrollen av eldstäderna gick bra!

  Kul att vissa bloggar börjar uppskattas. Det är väl inte sämre än andra skriftliga verk.
  Kram!

  Kommentar av Znogge | mars 18, 2009 | Svara

 4. Hej vännen!

  Tittar in med en kvällskram! Hoppas att du har det bra. 🙂

  Kommentar av Ingela | mars 18, 2009 | Svara


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: