Lightyliving

Live now when you are alive

Torsdag, solsken och semlor

Mmh…gick i solskenet och köpte mig och Älsklingen varsin semla som vi ska festa på ikväll efter styrketräningen…hur låter det?  *hehe*  Ska göra e n kycklinggryta strax och bulgur.

Kissarna är lite oregerliga med sina trattar men ändå fantastiskt duktiga. Bassey satte sig på tangentbordet nyss och det blippade för full i datorn….*haha*  och när det inte hjälpte för att bli av med tratten hoppad hon ner på golvet och kollade in sladdarna för att dra ur dom verkade det som…. vilken katt va??? Hon tyckte nog att matte var förfärligt osmart och inte fattade något!?!?  *hehe*  Men de hade fått ha av sig trattarna när jag kom hem och gjort sin tvättning ordentligt och haft sig… så det kan hon ju inte skylla på …men mycket vill ha mer brukar man ju säga.

Idag har jag masserat två stycken och de tog till och med i hand och tackade…. va roligt att de är nöjda med mina insatser!

Ute är det verkligen vårkänslor i luften med all sol och smälta…det rinner i gatstenen och trottoarer…..och blänker i isen. Superhärligt! Såg att lite av gräsmattan börjar kika fram också.  Men det är skönt att det dröjer ett tag till innan man ska klippa den igen. Först ska här njutas av mys i solen och ta det lugnt! 🙂

I morron ska vi gå på bio har vi tänkt…premiären av Män som hatar kvinnor. Hoppas det finns biljetter kvar!  Mikael Nyqvist är en absolut favorit tycker jag! Vilken stilig karl och spelar så bra! 😉 Ska bli intressant att se den kvinnliga huvudrollen när jag nu har läst böckerna och fått en uppfattning om Lisbet Selander.

Jahapp…. ni får ha det så bra och var ute så mycket ni kan i det ljusa vackra!  Många soliga hälsningar från östra kanten av Värmland************

***kraam***

februari 26, 2009 - Posted by | cats, energy, film 46, inspiration, Skönhet och Hälsa, stress, Stroke, trötthet, våren, vibration, yoga må bra | , ,

2 kommentarer »

 1. Vi försökte få biljetter till premiären men de var slutsålda redan för några veckor sedan! Men vi har ju ingen sådan brådska.
  Hoppas semlorna kommer att smaka bra!

  Kram!

  Kommentar av Znogge | februari 26, 2009 | Svara

 2. Visst var det ett helt underbart väder idag! Ett riktigt vårväder! Jag har oxå läst lite om Lisbet Selander, filmen kommer jag absolut att se!
  Ha en bra dag/kväll

  Kommentar av Anki | februari 26, 2009 | Svara


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: