Lightyliving

Live now when you are alive

Första måndagen i december

Gäääsp, är jättesömnig. Blev väckt av telefonen i natt som ringde och ringde. Men jag hann inte svara och sen ringde jag upp det nummer som stod på nummerpresentatören ochdå svarade en man att han ringt fel och bad om ursäkt.  !?!?!?!?!?  usch för att vakna så. Jag blev så orolig att det hänt nån anhörig nåt. Men får väl se det positivt att det inte har det!! 🙂

Helgen blev en blandning av besök på julmarknader, lite avkoppling, promenader och god mat. Mellansonen var hemma en snabbis från Stockholmoch sov här från lördag till söndag. Han var ute med några kompisar och svirade lite på lördagskvällen. Sen satte han upp belysning i trädgården åt mor innan han drog hem igen. Blev så jättefint! Han är så pysslig och snäll den grabben. Jodå, det är de andra också men de var inte här.  *fniss*

På söndagen skjutsade vi hem äldste sonen med fru som varit på adventkaffe hos hennes föräldrar. Vi åkte genom Örebro och såg all vacker skyltning. Inte klokt så mycket man dekorerat.

Jahapp, så var det dags att göra sig klar för jobbet. Käka lite frukost. Kissarna far omkring här nu, har sin racerstund, *hahaha* jisses. Men det är tur de har varandra att sysselsätta sig med för så där skulle jag inte vilja härja så tidigt.

Må så gott och hoppas ni får som ni vill.

*kraam*

december 1, 2008 - Posted by | Familj, inspiration, Simple life, Skönhet och Hälsa | , , ,

2 kommentarer »

 1. God morgon *ler* här härjas det inte heller – lugn och ro på morgonen. Buskatterna har tur som har varandra *ler*
  Ja usch för när det ringer på natten. En miljon tankar hinner fara genom huvudet. Tur det var en felrigning och inget annat.
  Åh så mysig helg ni haft. Vi var på julmarknad i en gammal bruksmiljö och det var sådär juligt och mysigt. Vi skippade skyltsöndag på stan…får traska ner i veckan och se hur de pyntat i skyltfönstren.
  Ha en underbar måndag
  Kram
  psst: i fönstret vid vågen – till höger – så ligger steken 😉

  Kommentar av Jules | december 1, 2008 | Svara

 2. Välkommen till Belindas Café i centrala Göteborg.

  Hela sortimentet är naturligt gluten och laktosfritt. Vi erbjuder också ägg, soja, socker och mjölprotein fria alternativ.
  Med vårat julsortiment har vi har allt inför julbaket och julens festligheter. Alltifrån lussebullar till Lucia till pepparkaor av alla slag.

  För vidare mer avancerad och större beställning ring 031-165 506 eller kom förbi på Eklandagatan 2 för att få igenom just ditt önskemål varor som bakelser, tårtor. Vi på Belindas glutenfria café gör det omöjliga möjligt för att just nu ska få en perfekt jul.

  Just nu undersökning: Vad för typ av paj önskas just nu? Vad söker du som multiallergiker?

  För mer informaton: Belindascafe@live.se Hjärtligt välkommen

  Kommentar av Belinda | december 1, 2008 | Svara


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: