Lightyliving

Live now when you are alive

Torsdag och nästan fredag

Jag känner mig ungefär likadan men har fått besked nu om att det inte är något fel med strumaproverna utan de ligger perfekt.  det är antagligen en infektion jag har i kroppen eller influensa som inte bryter ut som gör att jag känner mig så här. Yogan har ökat min motståndskraft så därför bryter det antagligen inte ut som det gjort förut utan det är precis som ett litet krig inom mig.

Men läkaren vill i alla fall att jag ska ta B12-test och nåt annat för säkerhets skull och sen ska jag göra ett hjärt-eko för att kolla hjärtat eftersom hon hört blåsljud som inte är dokumenterade förut. Annars visar inget att jag har nåt fel på hjärtat guskelov!  Blåsljud kan manju ha ändå. Blodtrycket är dock lite högt ochjag ska kolla det några gånger så får vi se om jag behöver blodtrycksmedicin. Men hoppas på att yogan även ska fixa det.  Vem vet…det kanske är stressen att åka och gå på kurs som höjt blodtrycket? Det är ju en stress även om jag tycker det är kul. Är ju inte så stark egentligen men jag tror att jag kommer att ha igen det när jag är klar och kan använda mig av allt det här bra sedan.

Får se till att ta det superlugnt emellan gångerna. Och yogagrupperna igår funkade bra och de fick prova Sat Kriyan. Ska ge dom papper om den senare så de kan göra den hemma när de vill.

Har sovit oroligt inatt och vaknat ett otal gånger. Ute spöregnar det och ser inte alls inbjudande ut. Men det är ju den tiden nu med regn och mörker. Verkar inte beröra mina små kissar för de far omkring och verkar så glada! 🙂 Och idag ska de få sin andra vaccination som sen håller ett år. Fast det vet de ju inte om! De har ju växt också sen sist och hoppas de får plats båda två i transportlådan. *hehe* men det tror jag. Får väl köpa en till om ett tag antar jag. Ska höra med vetrinären om när de ska kastreras för sterilisering tar ju inte bort driften och det kan bli olidligt för dom att ha den och inte få använda den. JHar läst en hel del om det och man rekommenderar kastrering före sterilisering. Förr när jag hade katt så åt de p-piller men de var utekatter och ibland så hade de spytt ut pillret för de blev med kattungar ändå.

Jahapp..ska ta och sätta mig och meditera och andas lugna andetag nu innan jag äter frukost. Hoppas ni får en bra och fin torsdag! Må så gott!

**kraam**

oktober 9, 2008 - Posted by | 1 yoga, Simple life, Skönhet och Hälsa, Stroke | , , ,

1 kommentar »

  1. Skönt att strumaproverna var okej. Mindre bra med blåsljudet och det höga blodtrycket. Du verkra ha en bra & lyhörd doktor. Skönt.
    Håller kissarna i tassen när de får sitt vaccin 🙂
    Lova att ta det lugnt.
    Massor med kramar från ett regnigt norr.

    Kommentar av jules | oktober 9, 2008 | Svara


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: