Lightyliving

Live now when you are alive

Onsdag och yogatime

har gjort min yoga och nu ska jag käka frukost och kissarna har legat förundrade på soffan och studerat mig när jag låg ochsatt på min yogamatta och gjorde andningsövningar, rörelser, mantran och meditation. *hihi* de verkade helt tagna och rörde sig inte. När jag var klar kom de lite småjamande och kurrade och strök sig mot mig. Mysigt! 🙂

Jobbar eftermiddag och har en yogagruppidag och en som jag ska lära övningar att göra under ett antal veckor. Känns bra!

Har sovit bra inatt och känner mig utvilad efter helg och kurs. SKönt!

Gårdagens rotmos och fläsklägg blev otroligt uppskattat och jag lyckades få till den där goda speciella smaken. Rotmoset blev verkligen lyckat och gott! Körde med en mixer så det blev jämnt och fint.

Kollade på Idol på kvällen och lite på Främmande Fågel men kände att jag inte orkade med det där stressade otäcka skräckscenariet när jag skulle sova. Fy sjutton alltså vilka tankar det väcker. Anna Jansson har verkligen lyckats att fånga det! Och tänk va häftigt att skriva en bok som sen bli filmatiserad! Hoppas hon är nöjd med resultatet.

Ska ta in mina pelargoner i källaren nu och se vad jag ska stoppa i urnorna vid trappan. Är inte så förtjust i ljung vid huset av den anledningen att man sa när jag var liten att den drog döden in i huset!?!?!?  Är det för att man brukar sätta den på gravar?  För jag tycker att det är vackert men känns fel. Nu är såjättevackert ute i skogskanter och efter vägar för den blommar så fint. Finns sån där prydnadskål, men jag vet inte… kanske nån sorts cyklamen? De tål ju lite kyla faktiskt. Eller också får jag vänta lite och sätta i tallris och lite röda kvistar? Men det känns lite tidigt än. Jaja,  det löser sig sa han som sket i vasken.. men gu va säger jag??? *haha* 

Må så gott och ha en fin onsdag!  *kram*

oktober 1, 2008 - Posted by | 1 yoga, energy, inspiration, positiv, Simple life, Skönhet och Hälsa, Skojsigt, Stroke | ,

9 kommentarer »

 1. Hejsan och tack så hemskt mycket för din kommentar hos mig!
  Vilken trevlig blogg du har här. Och vilken helt underbar länksamling du fått ihop, där kan man ju botanisera hur länge som helst.

  Det där med rotmos och fläsklägg lät väldigt gott. Det är en av makens favoriter och nu är det ett tag sedan, det får jag nog snart göra, då blir han nöjd och glad.

  Ha en riktigt fin dag!
  /Ingrid

  Kommentar av Ingrid | oktober 1, 2008 | Svara

 2. Kan tänka mig att kissarna tyckte du var intressant
  kram!

  Kommentar av znogge | oktober 1, 2008 | Svara

 3. Jag har hållit meditationer hemma hos folk i många år och min erfarenhet är att husdjuren blir precis så som du beskriver, fascinerade. Hade en hund som inte tålda att jag lade tarot, han blev så orolig och lugnade sig inte förrän jag stoppade undan korten.

  Jag vet att din aura förändras när du utför din yoga, så jag tror de tittar fascinerat på färgerna runt dig och ser hur de arbetar. Om de inte skulle se det så skulle de komma och störa dig, lägg dig på golvet utan yogamattan så får du se, då är du genast överöst av kelsjuka katter, jag lovar! Alltså, lägg dig, sätt dig utan intention att yoga.

  Ha en fin onsdag!

  Kommentar av Märtagreta | oktober 1, 2008 | Svara

 4. Hej där och tack för besöket på min blogg;-)

  Jag tycker det är jättevackert med både ljung och tallris tillsammans i en kruka och man kan ju ha det så länge man inte plocka in det i huset…(jag är nämign också skrockfull…hehe)

  Nu ska jag läsa lite på din blogg här …och välkommen åter
  kram
  Emma

  Kommentar av Emma | oktober 1, 2008 | Svara

 5. Säger återigen, tänk om du ändå bodde här i närheten. Jag skulle vara en given kanditat på dina yogapass. Känner mig dock väldigt stolt som börjat röra på ”fläsket” lite med Linedance i varjefall ‘klappar mig själv på axeln’
  Vill inte katterna vara med på yogan?! Lägger jag mig på golvet o gör någon form av gymnastik så tror hunden alltid att ”wow, matte vill leka…” äum, en labrador med DEN andedräkten är inte precis vad man uppskattar då kan jag lova.

  Du, en matlåda med rotmos o fläsklägg skulle sitta fint 😉 Smaskens.

  Ha en underbar dag/kväll! Varma kramar

  Kommentar av Malin | oktober 1, 2008 | Svara

 6. Åh hu jeda mej va jag SAKNAR yogan.
  Men – jag har själv valt att fokusera mer på träning i form av kondition och muskler.

  Kommentar av Tussen | oktober 1, 2008 | Svara

 7. Den där kramen behövde jag definitivt. Ingen bra dag igår eller åtminstone ingen bra kväll.

  Lät gott med fläsklägg och rotmos. Och yoga…ja, jag tjatar varje dag om att jag borde börja med det. Det borde jag verkligen.

  Torsdagskramar Liselott

  Kommentar av Liselott | oktober 2, 2008 | Svara

 8. Aha, Du har också hört det där med ljung, att det drar döden till huset. Jag är uppväxt med den tron och vågade inte ha ljung alls så länge barnen bodde hemma. Men sedan de flyttade hemifrån så köper jag ljung och har som vinterdekorationer överallt. Det blir i krukor och i amplar och i fönsterlådor. De är så fina, spciellt under fönstren där de får vara i fred för väder och vind och håller sig fina till fram på våren.

  Kommentar av Inga M | oktober 3, 2008 | Svara

 9. Jag ska ompröva det och nog ha lite utanför huset…Tack för era kommentarer! *kram påer**

  Kommentar av moniqas | oktober 3, 2008 | Svara


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: