Lightyliving

Live now when you are alive

Tjena tjena i slutet av maj!

Jodp, jag har kunnat avhålla mig ganska bra från att sitta här men nu betalade jag räkningar och fick en ingivelse att skriva några rader här och berätt om läget so far.

Jag mår riktigt bra och jobbet funkar. Håller på mycket i trädgården och det är så kul nu när det börjar komma upp lite grön och gro det jag satt. Satte bönor, sockerärtor och squash i helgen för det ska ju bli varmare nu så det kan gå bra.

Håller på och bekämpar såna där jordloppor som äter upp de små späda skotten på blomfrön jag satt och har fått tipset att använda YES i sprayflaska.  En åttondel Yes och resten vatten. Och det funkar faktiskt. Udnrar vad det är i det egentligen som gör att svartmyrorna tvärdör??? Och det diskar man i för hand. Hmm..ibland är det kanske bäst att inte veta??

Min blodbok har också angripits av nåt himla spinnaktigt och frosten var inte snäll mot de första bladen som kom. Den är ju bara en meter hög och inte så stor alltså.

Den röda ginsten håller på och slår ut med sina mörktmörkt röda blommor. Ska ta kort på den sen när den är i sin fulla prakt. Och som den växer!! Får göra om rabatten jag haft den i till ett buskage i stället. Men det gör inget för det är nere mot vägen och kan behövas lite insynsskydd.

Idag har jag varit på föreläsning om sekretess och IT-säkerhet på sjukhuset. Mycket intressanta grejor jag fick veta.

http://www.riksdagen.se/webbnav/index.aspx?nid=3322&rm=2007/08&bet=KU16

I veckan ska jag till ett medium och det ska bli spännand och intressant. Var väldigt länge sedan jag var till en äldre dam utanför Askersund och det hon såg har stämt till så gott som 100 %. Himla spännande!

Annars är här sig likt. Inga större grejor just nu. det stora blir ju i juli när äldste sonen gifter sig. SÅ det räcker ju och blir över. *hihi*  I juni drar jag och Älslingen norrut och vi får se hur långt vi orkar och hinner. Men midnattssolen ska vi se i alla fall! Och ett besök i Umeå hos hans syrra  blir det första stoppet på väg uppåt. Ska också bli kuligt… och det ska ju vara så otroligt vackert efter kusten. HAr ju sett en del kort som är tagna uppigenom som ni bloggare tar och det ser verkligen underbart ut!

I morgon är sista yogan innan sommaruppehållet och det känns lite vemodigt. Är ju så mysigt när man kommit in i en grupp och det funkar bra. Men jag ska ju gå den där Medicinska Yogakursen i höst så det får bli lite mindre med extra yogande för mig då. Ska ju ha två grupper på jobbet själv och sen så orkar jag nog inte med så mycket mer om jag ska kunna ta igen mig. Måste ju ta vara på energin och inte göra över med den.

Hoppas ni har det bra och jag önskar er en superskön sommar och goa härliga stunder!

**tusen kramar från Värmlandskanten!!

maj 26, 2008 - Posted by | 1 yoga, energy, Familj, inspiration, positiv, Simple life, Skojsigt | , , , , , , ,

1 kommentar »

  1. någon nytta finns det med räkningarna trots allt! 🙂

    Kommentar av pantheraleo | maj 27, 2008 | Svara


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: