Lightyliving

Live now when you are alive

Längtar att resa lite i Sverige i sommar

20070815399.jpgHar fått fina broschyrer av Svenska turistföreningen http://www.stfturist.se/ och tänk så många fina vandrarhem det finns som man kan övernatta på =)

Minns när vi var i Skåne förrförra sommaren och bodde strax utanför Helsingborg. Jättefint och prydligt. Och inte alls dyrt!

Minns ett annat som jag inte vill säga var för där var det en väldigt speciell dam i sina ”bästa ” år som regerade. Och vi stack tidigt på morgonen för att slippa träffas mera. *skratt* för hon orkade ändå inte gå upp så tidigt och servera frukost. *hehe* Kan bero på den speciella andedräkten som nästan var berusande i sig.

I Örebro har man ett fint vandrarhem i Grenadjärstaden… http://www.svenskaturistforeningen.se/templates/hostel.aspx?id=2662    där vi bodde vi fem tjejer som gav ut vår gemensamma diktbok ”Vi som aldrig mötts”.  Det är gångavstånd faktiskt till centrum.

Vi grunnar lite på här om vi ska åka norrut och se midnattsolen… runt midsommar. Har aldrig varit längre norrut än Sundsvall… och det är väl knappt halvvägs. Kanske gå lite i fjällvärlden så där på försommaren. Härligt!!

februari 28, 2008 - Posted by | dreams, Familj, inspiration, Lust, planering, positiv, Simple life, Skojsigt, sommar, utmaning | , , , , , , ,

3 kommentarer »

 1. Ni är så välkomna hit upp i norr!
  Midnattssolen är magisk och har man inte sett/upplevt den så rekommenderar jag det. Är själv uppväxt med den och ja den har en speciell plats i mitt hjärta då jag ej längre bor så långt upp i landet. Och det kanske är därför som jag nu i vuxen ålder måste ha kolsvart i sovrummet *s* har kanske haft för många ljusa nätter som ung.
  Hoppas du har en alldeles underbar torsdag.
  Kram

  Kommentar av Chitza | februari 28, 2008 | Svara

 2. Även vi bor mycket på vandrarhem när vi reser i Sverige. Ovanliga, om vi kan hitta sådana. Som tågvagn, båt och gamla nedlagda sjukhus eller herrgårdar! Miljön är då en upplevelse i sig!
  Ha det så gott

  Kommentar av Syster Yster | februari 28, 2008 | Svara

 3. Vandrarhem bor vi ofta på – det är oftast ett jättebra alternativ. Ett och annat bottennapp har det blivit, men det gör inte SÅ mycket eftersom prislappen inte blir så stor.

  Kommentar av pruddelutt | mars 1, 2008 | Svara


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: