Lightyliving

Live now when you are alive

God Onsdag och yogatime

solhalsningen.gifUj, har sovit ända till halv nio idag. Har väl vaknat av och till men somnat om och det är faktiskt skönt att ”kunna” det.  Somnade ju lite senare än vanligt igår men inte för sent så jag har sovit jättegott. Jobbar ju sen eftermiddag idag så det känns inte stressigt att sova lite längre heller.

Ute är vårdisigt och fåglarna kvittrar som den värsta april. Hoppas nu bara inte det blir såna där förfärliga köldknäppar nu när naturen luras så här.

Veterinärbesöket gick snabbt igår och Sigge var uttittad av en jättefin leonberger som låg där som ett stort lejon. Den kikade stint och intresserat på Sigges tjusiga bur och jag satt och höll vakt medans husse och matte stod i kön till vaccinationsbetalningen. Man har drop-in på tisdagar där och det är ju jättebra. Trots att det var fem före så tog det som sagt inte så lång stund. =) Var nog skönt för Sigge också att komma ifrån den där jätten som visade sånt tydligt intresse. *hihi*

När jag kom hem från Örebro käkade jag och sen  eldade jag lite i pannan.  Kollade på TV och satt lite här vid datorn. Men sen var det HOUSE! och då kollar jag absolut! =)

Jag har lläst ut de böcker som jag lånat på bibblan. En heter Den gamle mannen som läste kärleksnoveller. Det var egentligen min Älskling som hört om den först när den gick som radioföljetong på P1. Var en lite mysig historia om en man som bor i ett lite hus av vassrör i Eucadors regnskogar.

Sen har jag läst Birgitta Stenbergs romaner om Doris. De fångade mig också.  Ett människoöde med många vinklar. Väl värda att läsa. Den första heter ”Tusenbröderna” och en fristående till ”Detta med Doris”.

Kul att läsa lite allt möjligt och jag brukar ta mig en runda och se vad som hamnar i min hand där på biblioteket. =)

Nu ska jag ta och ta itu med mig här och få något i mig och sen ut på en promenad med stavarna. Har gått en hel del utan för det har varit så jobbigt att inte veta om man ska ha dubbarna eller vara utan. Och det skramlar så förskräckligt när man inte har gummiplupparna på. Men nu är isfritt så jag kör odubbat =)

Ha en fin onsdag och var rädda om er!

februari 20, 2008 - Posted by | 1 yoga, back pain, dreams, energy, inspiration, nordic walking, planering, Simple life, Skönhet och Hälsa, Skojsigt, stavgång, stress, Stroke | , , , ,

3 kommentarer »

 1. Bra yogaövningar, ska jag använda mig av när jag blir frisk. Just nu är det lite febrigt här hemma. Seglivad förkylning. House älskar jag! Finns ingen som dr House eller hur – han är ju bara bäst!

  Skönt att det är isfritt nu så man slipper bli orolig över att man skall halka och slå sig rejält. Men å andra sidan kan man ju halka på en sten eller en kotte *fniss fniss*

  Kramisar Liselott

  Kommentar av Liselott | februari 20, 2008 | Svara

 2. Så praktiskt med drop-in när det bara gäller vaccinationer. Det hade jag uppskattat hos vår veterinär. Snart dags för Herr Hund nämligen…
  Kram!

  Kommentar av znogge | februari 20, 2008 | Svara

 3. Skönt för dig att det är isfritt, vi har fortfarande isiga små vägar här hos oss, mycket irriterande.
  Till min fasa ser jag nu att jag missade HOUSE igår, hur i sjutton kunde jag göra det??????
  Kramizzzz

  Kommentar av curlingmormor | februari 20, 2008 | Svara


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: